Dezvoltare personală

Cursuri-de-dezvoltare-personala-pentru-copii-in-Bucuresti

 Un grup de dezvoltare personală este un mediu în care persoanele preocupate de evoluția proprie se reunesc sub coordonarea unui psihoterapeut. Aici se schimbă idei, experiențe, iar prin intermediul aplicațiilor practice, a jocurilor, a feedback-ului constructiv și a intervențiilor moderatorului, participanții evoluează, capată noi deprinderi constructive, găsesc soluții la probleme vechi sau noi, își îmbunătățesc abilitățile de socializare, inteligența emoțională, stima de sine și încrederea în forțele proprii.

 Grupurile de dezvoltare personală se adresează atât viitorilor psihologi care doresc să lucreze cu sine pentru a atinge excelența, înainte de a ajunge în cabinet, cât și tuturor persoanelor care simt nevoia să evolueze și sunt deschise la a experimenta metode inovatoare de terapie prin jocuri, experimente și aplicații practice.

 Grupurile de dezvoltare personală au 10-12 participanți. Întâlnirile se realizează cu o frecvență de una pe săptămână, durata acestora fiind de 4 ore. Un modul are 10 astfel de întâlniri, însumând 50 de ore de dezvoltare, din care 40 sunt ore de practică și 10 ore de lucru individual. Costul este de 100 ron/pers/întâlnire.

 Grupul de dezvoltare personală poate reprezenta de asemenea un adjuvant excelent în cadrul demersului terapeutic 1 la 1, sau un continuator al acestuia, deoarece în cadrul grupului, fiecare participant beneficiază de resursele și cunoștințele tuturor.

 Grupul este un mediu sigur, în care se eficientizează procesul de dezvoltare personală și evoluție socială.

262899afbf8df26ac50befea8f9b9959