BIO

Dinu Andrei Popescu S-a născut pe 5 octombrie în București.

 În copilărie și adolescență a urmat cursuri de teatru, jucând în piese premiate la festivaluri pentru liceeni.

 A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Titu Maiorescu”. Are două Masterate, unul în „Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală” și altul cu specializarea „Comunicare Audio-Video”. A urmat de asemenea cursuri de Psihopedagogie (atestare grad I și II), este Formator acreditat și Coach.

 În televiziune și-a început cariera în anul 2011, mai întâi ca reporter, apoi ca realizator al emisiunilor „Presa în 60 de minute” și „Rezumatul Săptămânii. A prezentat și jurnale de știri și a moderat diverse talk-show-uri.

 Psihoterapeut atestat, are specializarea „psihoterapie cognitiv-comportamentală”, fiind totodată formator și coordonator al dezvoltării personale de grup. Este specialist în tehnici de comunicare și persuasiune, strategii NLP, hipnoză clinică și psihodramă .

 În sfera literară scrie poezii de mic, iar recent s-a axat și pe proză. Prima sa carte ”Cugetări din Universul Paralel”, o colecție de poezii, texte și alte butade, a fost lansată în anul 2018. 

 Poeziile și textele sale, postate pe blog începând din anul 2015, au fost accesate până astăzi de peste 50.000 de cititori.

 Se declară un adept convins al nihilismului, respingând categoric încadrarea creațiilor sale în anumite curente tipice.

 Verile și le petrece în Vama Veche bând shoturi de „Cozonac” la Stuff, iar despre locul ideal pentru a crea și a trăi spune că este „întotdeauna departe”.

Web: http://www.dinupopescu.com

Instagram&Facebook @dinupopescu

Mail: contact@dinupopescu.com 

Reclame