BIO

13935102_10206017157618391_4048718994123689205_n

Dinu Andrei Popescu S-a născut pe 5 octombrie în București.

 În copilărie și adolescență a urmat cursuri de teatru, jucând în piese premiate la festivaluri pentru liceeni.

 A absolvit Facultatea de Psihologie. A urmat programul de masterat în „Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală” la Universitatea Titu Maiorescu din București (absolvit în 2018) și cursurile masterului de „Comunicare Audio-Video” din cadrul SNSPA. A urmat de asemenea cursuri de Psihopedagogie (atestare grad I și II), este Formator acreditat și Coach.

 În televiziune și-a început cariera în anul 2011, mai întâi ca reporter, apoi ca realizator. La 21 de ani devine cel mai tânăr realizator tv din România (cu formatul ”Presa în 60 de minute” difuzat de Luni până Vineri). Între 2015 și 2019 a realizat fomatul Rezumatul Săptămânii cu Dinu Popescu. A lucrat ca reporter pentru Antena 1 și Antena 3; a prezentat jurnale de știri și a moderat diverse talk show-uri pentru mai multe televiziuni din România. În 2020 a lansat canalul de YouTube ControversTv.

 Psihoterapeut atestat, are specializări în psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică și consiliere educațională&vocațională, fiind totodată formator și coordonator al dezvoltării personale de grup. Este specialist în tehnici de comunicare și persuasiune, strategii NLP, hipnoză clinică și psihodramă. A fondat Clinica de Psihologie și Dezvoltare Personală BRAIN+ România și firma de conusltanță comunicațională BRAIN+ Media Consult

 În sfera literară scrie poezii de mic, iar recent s-a axat și pe proză. Prima sa carte „Cugetări din Universul Paralel”, o colecție de poezii, texte și alte butade, a fost lansată în anul 2018. Romanul „Playboy: o incursiune într-o lume interzisă” a fost publicat în 2021 la editura Stylished Books.

 Poeziile și textele sale, postate pe blog începând cu anul 2015, au fost accesate până astăzi de peste 50.000 de cititori.

 Se declară un adept convins al nihilismului, respingând categoric încadrarea creațiilor sale în anumite curente tipice.

 Verile și le petrece în Vama Veche bând shoturi de „Cozonac” la Stuf, iar despre locul ideal pentru a crea și a trăi spune că este „întotdeauna departe”.

Web: www.dinupopescu.com

Instagram&Facebook @dinupopescu

Mail: dinupopescu18@gmail.com